aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτιέγο Κόστα: Μήνυμα-προειδοποίηση για Μπαρσελόνα

Ντιέγο Κόστα: Μήνυμα-προειδοποίηση για Μπαρσελόνα

Πάνω από τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης μετράει ο Ντιέγο Κόστα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τον περασμένο μήνα από το ματς της Ατλέτικο με τη Θέλτα (0-2) για την 6η αγωνιστική της La Liga και τώρα «τρέχει» να προλάβει τον αγώνα με τη Μπαρσελόνα (21/11).

Συγκεκριμένα, ο Ισπανο-Βραζιλιάνος άσσος των «ροχιμπλάνκος» υπέστη για ακόμη μία φορά μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι -μετράει συνολικά 18 από τον Ιανουάριο του 2018- με αποτέλεσμα να χάσει τρεις αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα και άλλους τρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και ο 32χρονος επιθετικός άφησε τον Λουίς Σουάρες να «τραβάει μόνος το κουπί» για αρκετό διάστημα, φαίνεται πως εργάζεται σκληρά για να βρίσκεται στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε, όσο το δυνατόν συντομότερα και συγκεκριμένα, στο ματς με τους Καταλανούς.

Μάλιστα, ο στράικερ των «ροχιμπλάνκος» ανέβασε μια ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Έρχομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ