aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτιέγκο Σιμεόνε μέχρι το 2019!

Ντιέγκο Σιμεόνε μέχρι το 2019!

Eχθές ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου το Αντουάν Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για ακόμα έναν χρόνο (2022) με την απαραίτητη αύξηση φυσικά στις οικονομικές απολαβές του. 

Σήμερα η ιστοσελίδα todomercadoweb.com διαβεβαιώνει ότι ο προπονητής των «ροχιπλάνκος» Ντιέγκο Σιμεόνε του οποίου το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2018, ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο αυξάνοντας κι εκείνος με τη σειρά του, τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η συγκεκριμένη απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής που αολουθούν οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος», που αναγνωρίζουν την αφιέρωση και την αγάπη του Αργεντινού προπονητή προς την Ατλέτικο και τα όσα έχει καταφέρει.

Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες και είναι σε συνεχείς επαφές, την ώρα που ο «Τσολο» είναι διακοπές προκειμένου να καταλήξουν στις προσθήκες που θα γίνουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ