aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτιμπάλα: «Υπάρχει μόνο ένας Μέσι»

Ντιμπάλα: «Υπάρχει μόνο ένας Μέσι»

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να είναι… καυτός, η Γιουβέντους προελαύνει σε Ιταλία και Ευρώπη, στοχεύοντας ακόμα και στο τρεμπλ.  Ο Αργεντίνος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 της ομάδας του ενάντια στην Μπαρσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα και ετοιμάζεται για την αυριανή ρεβάνς, την ώρα που οι συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι αρχίζουν να «φουντώνουν» για ακόμη μια φορά.

Ο ίδιος ο Ντιμπάλα πάντως δεν δείχνει να συμμερίζεται τις συγκρίσεις αυτές, καθώς όπως είπε στο TyC Sports, ο Μέσι είναι μοναδικός: «Δεν τσαντίζομαι με τις συγκρίσεις. Αλλά όπως ο Μαραντόνα, έτσι και ο Μέσι είναι ένας και μοναδικός. Υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Θέλω να καταφέρω πολλά μαζί του, είμαστε και οι δύο Αργεντίνοι και μου αρέσει να παίζω μαζί του».

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η εθνική Αργεντινής… ζορίζεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όντας αυτή τη στιγμή πέμπτη στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής.  «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα Μουντιάλ χωρίς την Αργεντινή» είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος πρόσθεσε πως «θέλω κάποια στιγμή να το κατακτήσω, όπως όλοι οι Αργεντίνοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ