aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτιμπάλα: «Βρείτε τι σημαίνει η μάσκα μου και κερδίστε» (pic)

Ντιμπάλα: «Βρείτε τι σημαίνει η μάσκα μου και κερδίστε» (pic)

Διαγωνισμό μέσω του ίνσταγκραμ κάνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος καλεί τους οπαδούς του να μαντέψουν τι σημαίνει η «Dybalamask», ο τρόπος δηλαδή που πανηγυρίζει τα γκολ του φέρνοντας το χέρι του στο πρόσωπο, και να κερδίσουν από αυτόν μία υπογεγραμμένη φανέλα.

Ο διαγωνισμός που έχει βάλει ο Αργεντινός παίκτης της Γιουβέντους αποτελείται από δύο σκέλη. Αρχικά οι ακόλουθοι θα έπρεπε να στείλουν τη δική τους φωτογραφία κάνοντας τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό. Εν συνεχεία θα πρέπει να μαντέψουν τι σημαίνει η «Dybalamask» με τον πρώτο που θα το κάνει να κερδίζει τη φανέλα του.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο ίνσταγκραμ, μετά το γκολ του κόντρα στη Μίλαν στο κύπελλο Ιταλίας. «Γκολ με το δεξί, νίκη και #dybalamask! Σας ευχαριστώ όλους για τις φωτογραφίες σας: έχετε 24 ώρες για να μαντέψετε τι σημαίνει, ο πρώτος που θα το κάνει κερδίζει μία υπογεγραμμένη φανέλα! Την Κυριακή θα τον ανακοινώσω».

Μέχρι και η όμορφη σύντροφος του Ντιμπάλα, Αντονέλλα, έκανε την Dybalamask. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την αύριο, για να μάθουμε τι σημαίνει ο περίεργος πανηγυρισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ