aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτιμπάλα: «Πρώτος στην ιεραρχία ο Κριστιάνο, θαυμάζω την απλότητά του»

Ντιμπάλα: «Πρώτος στην ιεραρχία ο Κριστιάνο, θαυμάζω την απλότητά του»

«Μέλι» στάζει το στόμα του Πάουλο Ντιμπάλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικός να εκθειάζει την απλότητά του Πορτογάλου σταρ τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρη η «ιεραρχία» στο εσωτερικό της Γιουβέντους.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική «Gazzetta dello Sport», ο διεθνής άσος της «μεγάλης κυρίας» μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος είναι πρώτος στην… ιεραρχία: «Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η απλότητά του. Αστειεύεται και μας αντιμετωπίζει όλους με τον ίδιο τρόπο.. Αν τον δείτε στα social media ή στην τηλεόραση ίσως να έχετε διαφορετική άποψη, όμως στην πραγματικότητα είναι όπως όλοι μας».

«Η ιεραρχία στην ομάδα είναι σαφής πρώτα ο Κριστιάνο, μετά εγώ και τέλος ο Πιάνιτς. Στο γήπεδο τα καταφέρνουμε, αλλά γνωρίζουμε πως λειτουργεί. Στην αριστερή πλευρά είναι μόνο ο Κριστιάνο, εμείς απλά είμαστε για τις… φωτογραφίες», τόνισε ο 24χρονος άσος. 

Όσο για το δίπολο Ρονάλντο- Μέσι, ο Αργεντινός υποστηρίζει ότι πρέπει να κατεβάσουν… ταχύτητα: «Ο Μέσι και ο Ρονάλντο πρέπει να “κατεβάσουν” ταχύτητα (λόγω ηλικίας), όμως ακόμα κάνουν μοναδικά πράγματα. Οι δυο τους είναι έξω από τους κανόνες, δικό μου στόχος όμως είναι να είμαι ο πρώτος από τους… ανθρώπους».

Για την επικείμενη εκδήλωση για τη «Χρυσή Μπάλα», ο Ντιμπάλα υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να πω ένα όνομα επειδή υπάρχουν τόσα πολλά. Ο Βαράν θα πρέπει να κερδίσει λόγω τίτλων, αλλά νομίζω ότι νικητής θα είναι ο Μόντριτς, επειδή κέρδισε και το βραβείο “The Best” της FIFA».

«Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ σαν παίκτης ο Ίσκο γιατί δεν χάνει ποτέ τη μπάλα», ανέφερε ο φορ της Γιουβέντους, προσθέτοντας ότι Νεϊμάρ και Εμπαπέ είναι σπουδαίοι παίκτες. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ