aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝτέρμπι Ατλέτικο-Λίβερπουλ και όλα τα ματς του Champions League στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις

Ντέρμπι Ατλέτικο-Λίβερπουλ και όλα τα ματς του Champions League στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, που αναμένεται ότι θα κρίνουν πολλά για την μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το ματς της ημέρας θα γίνει στο «Wanda Metropolitano» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί την Λίβερπουλ στις 22:00. Την ίδια ώρα, η Ίντερ θα αναμετρηθεί με την ομάδα έκπληξη, Σέριφ Τίρασπολ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Λειψία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβεπουλ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο προσφέρει 3.31, ενώ για νίκη της Λίβεπουλ δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Για το Ίντερ-Σέριφ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ίντερ προσφέρει 1.15, ενώ για νίκη της Σέριφ δίνει 14.51. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 7.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΝΤΕΡ – ΣΕΡΙΦ

Για το Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Παρί προσφέρει 1.52, ενώ για νίκη της Λειψίας δίνει 4.90. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.46, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.58. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ