aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτένιτς: «Το μυαλό μου είναι εδώ, να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ντένιτς: «Το μυαλό μου είναι εδώ, να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ευχαριστημένος από τη νίκη δήλωσε ο Τζόρτζε Ντένιτς, στην Cytavision, ενώ στάθηκε στο καθαρό μυαλό που είχαν οι κυανόλευκοι για να διατηρήσουν τη νίκη στο τέλος. Συμπλήρωσε για το συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα, ενώ παράλληλα, μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι κυπέλλο με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όπως είπε τελευταία παίζει καλύτερα.

Όσα είπε ο Τζόρτζε Ντένιτς:

Για τον αγώνα: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Παίξαμε καλά σε πολύ μεγάλο μέρος του παιχνίδια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να το κάνουμε πιο εύκολο. Είχαμε όμως και καθαρό μυαλό για να διατηρήσουμε τη νίκη και στο τέλος κρατήσαμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντικό».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Μπορώ να παίξω τα πάντα και ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Έχω αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις η κύρια μου θέση είναι το κέντρο».

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε: «Είμαι χαρούμενος. Το μυαλό μου είναι εδώ και έχω ακόμη 2.5 χρόνια συμβόλαιο».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να παίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Πάνε καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια, δεν μπορώ να πω πολλά. Πρέπει να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ