aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτένις: «Για αυτό πανηγύρισα σαν τον Κριστιάνο»

Ντένις: «Για αυτό πανηγύρισα σαν τον Κριστιάνο»

Αναμφισβήτητα η Κλαμπ Μπριζ σημείωσε ένα αποτέλεσμα που είναι από τα σπουδαιότερα στην ιστορία της. Οι Βέλγοι έπαιξαν στα ίσα την Ρεάλ στην Μαδρίτη και πήραν την ισοπαλία (2-2). Μάλιστα, έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το «διπλό», καθώς ήταν μπροστά στο σκορ λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Κεντρικό πρόσωπο και πρωταγωνιστής του ματς δεν είναι άλλος από τον Ντένις. Ο επιθετικός της Μπριζ έκανε σπουδαία εμφάνιση και σημείωσε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων, με κάπως… τυχερό τρόπο. Ωστόσο, το θέμα είναι πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Ο 21χρονος επιθετικός πανηγύρισε το γκολ του αλά… Κριστιάνο Ρονάλντο και έφερε αντιδράσεις στο Μπερναμπέου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να τονίσει με δηλώσεις του πως ο Πορτογάλος είναι το είδωλο του, ενώ άφησε αιχμές και για την αποχώρηση του από τους Μαδριλένους!

«Μου αρέσει ο Κριστίανο είναι το είδωλο μου και θεωρώ πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ήμουν λυπημένος όταν αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισα έτσι για να τους δείξω πως έχασαν κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ και φτάσαμε κοντά στην νίκη. Προχωράμε για τα επόμενα ματς», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ