aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτεμπούτο «Big Sam» στον πάγκο των λιονταριών

Ντεμπούτο «Big Sam» στον πάγκο των λιονταριών

Ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Σαμ Άλαρνταϊς ενάντια στην Σλοβακία για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο πρώην προπονητής της Σάντερλαντ, έχει αναλάβει τα «λιοντάρια» μετά την αποδέσμευση του Ροι Χόντσον ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στο πρόσφατο Euro και έτσι οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκριναν ως εκλεκτό τον έμπειρο Άγγλο.

Ο ίδιος ο «Big Sam» δήλωσε πως είναι αγχωμένος και θα πρέπει να αντιμετωπίσει το άγχος και τα νεύρα καθώς είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα. Επίσης πρόσθεσε πως περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να «μιλήσουν» οι ίδιοι στο χορτάρι για αυτόν, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Αγγλία θεωρείτε φαβορί για να κερδίσει τον όμιλο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018. Στον όμιλο συμμετέχουν οι Σκωτία, Σλοβενία, Λιθουανία και Μάλτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ