aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτε Λιχτ: «Ίσως δεν είναι ακόμη η στιγμή να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Ντε Λιχτ: «Ίσως δεν είναι ακόμη η στιγμή να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αντιμετωπίζει με πολλή σκέψη την πιθανότητα μετακίνησής του στην Μπαρτσελόνα. Μετά την εξαιρετική του σεζόν στον Άγιαξ, ο 19χρονος αμυντικός έχει γίνει περιζήτητος, αλλά δεν φαίνεται πως νιώθει 100% έτοιμος για το μεγάλο άλμα.

«Ακόμη δεν ξέρω τι λέει η καρδιά μου. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν αφοσιωμένος στον Άγιαξ και την εθνική ομάδα. Τώρα στις διακοπές μου θα σκεφτώ και θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για μένα είναι να πάω σε μια ομάδα που θα έχω πολλές συμμετοχές. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς καλούς αμυντικούς, αλλά ο ανταγωνισμός δεν με φοβίζει. Είναι λογικό σε μια μεγάλη ομάδα να υπάρχει ανταγωνισμός. Ίσως όμως να μην είναι ακόμη ώρα να παίξω στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ολλανδός άσος.

Όσο για το αν παίζει ρόλο ότι στην Μπαρτσελόνα ήδη μετακόμισε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τον οποίο… μεγάλωσαν μαζί στον Άγιαξ; «Σίγουρα θα ήταν ωραίο να παίξουμε ξανά μαζί, αλλά πρέπει να κοιτάξω τι είναι καλύτερο για τον εαυτό μου», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ