aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτε Μπρόινε: «Στην αρχή ο Πεπ καίει τα μυαλά των παικτών»

Ντε Μπρόινε: «Στην αρχή ο Πεπ καίει τα μυαλά των παικτών»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται ως ο καλύτερος προπονητής στο τομέα της τακτικής, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να αναφέρεται σε αυτό το γεγόνος από την πλευρά των παίκτων. Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας στο Bleacher Report αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι εύκολο να αγωνίζεσαι κάτω από τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού, παρά την πληθώρα γνώσεων που προσφέρει στους παίκτες στο τακτικό κομμάτι.

«Λοιπόν, το βρίσκω πολύ εύκολο να συνεργάζεσαι με τον Γκουαρδιόλα. Καταλαβαίνω ότι ο Πεπ μερικές φορές εξηγεί τόσο πολλά σε μερικούς ανθρώπους όταν έχουν συνάντηση μαζι του. Το ποδόσφαιρο, έχεις τακτικές, αλλά δεν είναι σαν το NFL. Νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες που όταν έρχονται και έχουν μερικές συναντήσεις με τον Πεπ, τους εξηγεί τόσα πολλά στην αρχή. Στο το ποδόσφαιρο, δεν σκέφτεσαι τόσο πολύ. Απλά το κάνεις. Ξέρεις μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αλλά στην αρχή, οι άνθρωποι αναρωτιούνται, «Πω, ο Πεπ μου έκαψε τον εγκέφαλο!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ