aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝταουσβίλι και άλλοι στη λίστα του Τιμούρ

Νταουσβίλι και άλλοι στη λίστα του Τιμούρ

Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ζοάο Βίκτορ βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει στη μετεγγραφική του ονόματα ποδοσφαιριστών για τη θέση του ανασταλτικού μέσου και σύντομα θα πάρει την απόφαση του για τον εκλεκτό, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον αρχηγό της «Κυρίας».

Μία περίπτωση που απασχολεί την ομάδα της Αμμοχώστου είναι αυτή του συμπατριώτη του Μούρταζ Νταουσβίλι. Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη λήξασα αγωνιστική περίοδο ήταν στην Χαλάδας Ουγγαρίας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 18 εμφανίσεις εκ των οποίων οι 17 στο αρχικό σχήμα.

Ο Νταουσβόλι αγωνίστηκε 30 φορές με την Εθνική Γεωργίας και συνεργάστηκε με τον Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη θητεία του προπονητή της Ανόρθωσης στον πάγκο της Εθνική ομάδας. Ο ύψους 1.76μ. ποδοσφαιριστής είναι συμπαίκτης στην Εθνική με τους Λόρια και Οκριασβίλι, οι οποίοι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ