aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝταουσβίλι – Ανανίτζε σε 28ήμερη καραντίνα με… υπογραφή Κετσπάγια

Νταουσβίλι – Ανανίτζε σε 28ήμερη καραντίνα με… υπογραφή Κετσπάγια

Σε υποχρεωτική καραντίνα τέθηκαν οι Μπούμπα Νταουσβίλι και Τζάνο Ανανίτζε στη Γεωργία. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ταξίδεψαν την Τετάρτη στην πατρίδα τους με ιδιωτικό τζετ και έτσι ως όφειλαν τέθηκαν αυτοβούλως σε υποχρεωτική καραντίνα για διάστημα 14 ημερών. Το μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό ισχύει και στη Γεωργία, επομένως οι δύο ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» είναι αναγκασμένοι να περιοριστούν για τις επόμενες δύο βδομάδες, δηλαδή έως τις 2 Απριλίου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πότε θα είναι εφικτό να επιστρέψουν στην Κύπρο, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα και ποια μέτρα θα παρθούν από τις Κυβερνήσεις της Κύπρου και της Γεωργίας.

Διαβάστε επίσης: Νταουσβίλι και Ανανίτζε έφυγαν από την Κύπρο με ιδιωτικό τζετ και ειδική στολή!

Πάντως, ακόμα και αν είναι εφικτή η επιστροφή τους στο νησί θα πρέπει να μπουν εκ νέου σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 μέρες, όπως αποφάσισε η Κυπριακή Κυβέρνηση. Νταουσβίλι και Ανανίτζε θα είναι υπό περιορισμό συνολικά 28 ημέρες με ότι και αν σημαίνει αυτό για το σώμα ενός αθλητή. Ακόμα, δηλαδή, και αν επαναρχίσουν οι προπονήσεις στις 13 Απριλίου δεν θα είναι σε θέση να προπονηθούν. Κι αν η σεζόν πρέπει να θεωρείται λήξαν για τον Ανανίτζε λόγω τραυματισμού, ο Νταουσβίλι ήταν βασικότατο στέλεχος της Ανόρθωσης τους τελευταίους μήνες.

Υ.Γ. Το ταξίδι των δύο γεωργιανών διεθνών έγινε με την συγκατάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ