aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτάνιελ Άλβες: «Έτσι κρατούσα χαρούμενο τον Μέσι»

Ντάνιελ Άλβες: «Έτσι κρατούσα χαρούμενο τον Μέσι»

Ντάνι Άλβες και Λιονέλ Μέσι συνυπήρξαν με σπουδαία αποτελέσματα για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα, με τον 35χρονο Βραζιλιάνο να είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει δώσει, μέχρι και σήμερα, τις περισσότερες ασίστ στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε για την φανταστική συνεργασία τους εντός γηπέδου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε χαρούμενο τον Μέσι.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον βοηθήσω, βεβαιωνόμουν πως ήταν χαρούμενος και πως θα έχει συνεχώς τη μπάλα στα πόδια του, αυτό είναι που λατρεύει περισσότερο από όλα. Είναι σαν ένα παιδί που παίρνει στα χέρια του το πρώτο του δώρο. Δώσ’ του μια μπάλα ποδοσφαίρου και θα παίζει μαζί της όλη τη μέρα. Ήμουν ο υπεύθυνος για να σιγουρεύω πως η μπάλα θα είναι συνεχώς στα πόδια του», τόνισε αρχικά ο Άλβες και στη συνέχεια μίλησε για την άριστη συνεργασία τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

«Ήταν πολύ παράξενο γιατί από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Μπαρτσελόνα, είχαμε αυτή την πολύ περίεργη σύνδεση μεταξύ μας, με τη θετική έννοια. Θυμάμαι σαν να ήταν σήμερα, το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μαζί. Κάναμε ένα-δύο συνεχώς, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον με ένα βλέμμα. Ήξερα ακριβώς που βρίσκεται στο γήπεδο και αυτός ήξερε που ήμουν εγώ. Αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, γιατί είχα έρθει από τη Σεβίλλη, η οποία είχε ένα τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τη Μπαρτσελόνα. Αυτή η συνεργασία που είχαμε με τον Μέσι, ήταν σαν να δημιουργείς πυροτεχνήματα. Έλεγα στον εαυτό μου, “Ουάου, θα παίξω στον σύλλογο που αντιπροσωπεύει τι πραγματικά σημαίνει η λέξη ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ