aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτα Σίλβα: «Οι συνθήκες των προπονήσεων είναι δύσκολες αλλά…»

Ντα Σίλβα: «Οι συνθήκες των προπονήσεων είναι δύσκολες αλλά…»

Ο Αλεξ ντα Σίλβα παραχώρησε δηλώσεις στην esportes.yahoo.com. Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΛ ανέφερε ότι δεν γνώριζε την Κύπρο προτού έρθει στο νήσι μας, ενώ υπογράμμισε πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες προπόνησεις στην Κύπρο κατά την καλοκαιρίνη περίοδο.

Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος από την ζωή του στην Κύπρο και τόνισε το πόσο ασφαλείς νιώθει όταν βρίσκεται στην χώρα μας.

Αναλυτικά: «Δεν γνώριζα το μέρος και για να σας πω την αλήθεια δεν άκουσα ποτέ γι αυτό. Η γυναίκα μου είναι από Βέλγιο και όταν έμαθε για την Κύπρο μου είπε ότι η χώρα είναι υπέροχη και τουριστική. Όταν ήρθα, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό, σαν να ήταν ένα μικρό χωριό, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι ένα νησί, είναι πολύ μεγάλο και είναι πολύ καλό να ζεις εδώ».

«Το καλοκαίρι είναι αδιανόητο να προπονηθείς την μέρα, διότι είναι σχεδόν 50 βαθμοί. Για αυτό και οι προπονήσεις διεξάγονται το βράδυ. Αυτή τη στιγμή, τον Νοέμβρη προπονούμαστε και είναι 27 βαθμοί κελσίου. Αλλά είναι καλό επειδή έτσι δεν πεθυμώ την Βραζιλία τόσο πολύ, όταν πας στην παραλία πάντα φοράμε κοντά και παντόφλες. Η ποιότητα της ζωής είναι υπέροχη, είμαστε ασφαλείς, τα παιδιά παίζουν στους δρόμους όπως ήταν τα παιδικά μου χρόνια στην Βραζιλία. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ