aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτα Σίλβα: Ο μάγος είχε κέφια, έθελξε και πάλι

Ντα Σίλβα: Ο μάγος είχε κέφια, έθελξε και πάλι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δικαιολογημένα έχει πάρει τον χαρακτήρα του «μάγου». Ο Αλεξάντερ ντα Σίλβα συγκινεί και ξεσηκώνει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του. Με τον Εθνικό ήταν ο ήρωας της ομάδας με τον γκολ-φάουλ στις καθυστερήσεις, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Προψές ήταν και πάλι απολαυστικός. Στο 62’ πέρασε όσους βρήκε μπροστά του, κλείστηκε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά με ένα τακουνάκι άλλαξε την πορεία της μπάλας, μοιράζοντας κάθετη πάσα στον Μαγκλίτσα, τον οποίο ανέτρεψε ο Βάτερμαν.

Ο Ντα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση του πετυχαίνοντας το γκολ της ομάδας του, που ήταν και το έκτο του στο πρωτάθλημα.  Ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του, ο παίκτης ορχήστρα που έδινε ρυθμό και μοίραζε παιχνίδι, αλλά κουβαλούσε με πολλές δυνάμεις την μπάλα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

Αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις, λίγο πριν το γκολ, ίσως και να ήταν αχρείαστη η αποχώρησή του, όμως δεν είναι εδώ η ουσία, παρά στο γεγονός ότι οι κυανόλευκοι με τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις τους μπορούν να ελπίζουν ότι θα δουν καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ