aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝτα Σίλβα: «Έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα… είμαι γέρος, χοντρός, αλλά…»

Ντα Σίλβα: «Έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα… είμαι γέρος, χοντρός, αλλά…»

Χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΛ στον τελικό του κυπέλλου δηλώνει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άλεξ ντα Σίλβα, ο οποίος ανάρτησε το πιο κάτω. Μάλιστα, αναφέρει πως κάποιοι έχουν μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν και ο ίδιος δίνει την δική του απάντηση.

Αναλυτικά: «Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνω στον 4ο συνεχόμενο τελικό μου στην Κύπρο. Εκεί που πέρασα, έκανα πάντα ό, τι μπορούσα, για να βοηθήσω το κλαμπ μου να πετύχει τους στόχους του. Πολλοί έχουν μιλήσει άσχημα για το άτομο μου φέτος. Αλλά πάντα ήμουν ήσυχος, και τα υποφέρω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Είμαι γέρος, είμαι χοντρός όπως λένε πολλοί, αλλά μέσα στο σώμα μου έχω μια καρδιά, πεινάω και είμαι διψασμένος. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που πάντα πίστευε σε μένα. Ευχαριστώ την Τάρα που πάντα με σηκώνει όταν πέφτω. Δόξα τω Θεώ γιατί άκουσες την προσευχή μου σήμερα το πρωί. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που σε δύσκολους καιρούς δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν σε μένα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα, αλλά είμαστε στον τελικό».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ