aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝότιγχαμ από τα παλιά, «καθάρισε» την Άρσεναλ!

Νότιγχαμ από τα παλιά, «καθάρισε» την Άρσεναλ!

Πέταξε εκτός Κυπέλλου την Άρσεναλ η μεγάλη Νότιγχαμ! Με φοβερή εμφάνιση που θύμισε την παλιά καλή ομαδάρα, η Φόρεστ έκανε μια… μπουκιά την Άρσεναλ (4-2) και την απέκλεισε από το Κύπελλο Αγγλίας, περνώντας η ίδια στους «32» της διοργάνωσης.

Το ματς ήταν εξαιρετικό εξ αρχής, με φοβερό ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Η Νότιγχαμ μπήκε με ενθουσιασμό στον αγώνα, πίεσε και βρήκε το γκολ στο 20ο λεπτό με τον Λιτσάι. Ωστόσο, η απάντηση των κανονιέρηδων ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά μετά ο Μερτεζάκερ με κοντινό σουτ ισοφάρισε το σκορ. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση. Έψαξαν στην κόντρα το γκολ και το βρήκαν δευτερόλεπτα πριν «βγει» το ημίχρονο με φοβερό βολέ του Λιτσάι (2-1).

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήξερε πως η ομάδα του έπρεπε να κάνει την… αντεπίθεσή της. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μαζικά μπροστά, πίεσαν για το γκολ αλλά την… πάτησαν καθώς στο 64’ ο Μπρέρετον νίκησε τον Οσπίνα από το σημείο του πέναλτι για το 3-1. Ο κλοιός είχε στενέψει γύρω από τον… λαιμό της Άρσεναλ, όμως ο Γουέλμπεκ στο 79’ έδωσε ελπίδα στην ομάδα του, σκοράροντας μετά από τραγικό λάθος του Σμιθ. Και πάλι, όμως, η Νότιγχαμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Σε ακόμη μία ταχύτατη κόντρα κέρδισε νέο πέναλτι με τον Ντάουελ να γράφει στο 85’ το 4-2. Ένα γκολ, βέβαια, που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ γλίστρησε κατά την εκτέλεση και βρήκε και με τα δύο πόδια την μπάλα!

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ παρά μόνο στις αριθμητικές ισορροπίες, με τον Γουόραλ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γουέλμπεκ. Στον πάγκο για την Νότιγχαμ έμεινε τόσο ο Μπουχαλάκης, όσο και ο Βέλλιος.



Τρίτος γύρος Κυπέλλου Αγγλίας

Λίβερπουλ-Έβερτον 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ντέρμπι Κάουντι 2-0

Φλίτγουντ Τάουν-Λέστερ 0-0

Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ 2-0

Μπόρνμουθ-Γουίγκαν 2-2

Άστον Βίλα-Πίτερμπρο 1-3

Μπέρμιγχαμ-Μπέρτον Άλμπιον 1-0

Μπλάκμπερν-Χαλ 0-1

Μπόλτον-Χάντερσφιλντ 1-2

Μπρέντφορντ-Νοτς Κάουντι 0-1

Κάρντιφ-Μάνσφιλντ 0-0

Καρλάιλ-Σέφιλντ Γουέσντεϊ 0-0

Κόβεντρι-Στόουκ 2-1

Ντονκάστερ-Ρότσντεϊλ 0-1

Έξετερ-Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 0-2

Φούλαμ-Σαουθάμπτον 0-1

Ίπσουιτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 4-1

Μίλγουολ-Μπάρνσλεϊ 4-1

Νιούκαστλ-Λούτον 3-1

ΚΠΡ-Μίλτον Κέινς Ντονς 0-1

Στίβενεϊτζ-Ρέντινγκ 0-0

Γουότφορντ-Μπρίστολ Σίτι 3-0

Γουλβς-Σουόνσι 0-0

Γούικομπ-Πρέστον Νορθ Εντ 1-5

Γέοβιλ-Μπράντφορντ 2-0

Νόριτς-Τσέλσι 0-0

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Νιούπορτ Κάουντι-Λιντς 2-1

Σριούσμπερι-Γουέστ Χαμ 0-0

Τότεναμ-Γουίμπλεντον 3-0
Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ 4-2

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας

* Με bold οι ομάδες που έχουν προκριθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ