aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNothing compares to... Yuste!

Nothing compares to… Yuste!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα δύο γκολ που πέτυχε επί της Στούμπρας, ο Έκτορ Γιούστε έφθασε τα εννέα με τη φανέλα του Απόλλωνα. Έκανε αρχή, πέρσι με το γκολ της ισοφάρισης στο 2-2 με την Έβερτον, στο Λίβερπουλ, ενώ άλλα έξι πέτυχε στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορείς να τα πεις και λίγα για έναν στόπερ. Προχθές επιβεβαίωσε την ικανότητά του στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα τέρματα, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Έτοιμος και ενισχυμένος

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο Γιούστε αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα δυνατό «όπλο» για το πλάνο του προπονητή του. Πέραν από τα δυο γκολ, ήταν εξαιρετικός και σε άλλες ενέργειές του, είτε σταματώντας τους αντιπάλους του είτε παίρνοντας πρωτοβουλίες για να προωθήσει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Το ξεκίνημα για τον Γιούστε ήταν ιδανικό και ο Απόλλων μπορεί να αισθάνεται πως πέραν από τις αμυντικές ικανότητες του Ισπανού, μπορεί να τον βγάλει και από το αδιέξοδο όταν οι επιθετικοί είναι μπλοκαρισμένοι. Δεν είναι και το πιο εύκολο να μαρκάρεις έναν ποδοσφαιριστή με τον σωματότυπο του Γιούστε, οπόταν οι κυανόλευκοι διαθέτουν ακόμη ένα ισχυρό «όπλο» στην προσπάθειά τους να… γκρεμίσουν την αντίπαλη άμυνα.

Διαβάστε επίσης: Σανγκόι: Το «αλάνι» βρήκε νέο… λιμάνι

Μαζί με τον Ρομπέρζ που επέστρεψε, το κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα φαντάζει ισχυρό. Το απέδειξε και πέρσι, που δύσκολα έχανε μονομαχίες και με τους δύο σε πλήρη ετοιμότητα και στη νέα περίοδο, αναμένεται πως η ομάδα της Λεμεσού θα έχει και πάλι ισχυρή αμυντική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ