aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Νόριτς, Μπράιτον, Σαουθάμπτον δίνουν μέχρι και 15 εκ. για τον Γιακουμάκη»

«Νόριτς, Μπράιτον, Σαουθάμπτον δίνουν μέχρι και 15 εκ. για τον Γιακουμάκη»

Την αποκλειστική πληροφορία ότι η Νόριτς θέλει τον Γιώργο Γιακουμάκη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος προσθέτοντας ότι ενδιαφέρον υπάρχει και από τις Μπράιτον, Σαουθάμπτον.

Υπογράμμισε ότι στη Νόριτς τον έχει προτείνει ο σκαόυτερ που είχε ανακαλύψει και την περίπτωση του Πούκι. Μάλιστα ο άνθρωπος αυτός στους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας έκανε και τον παραλληλισμό ότι ο Ντόνι Μάλεν της PSV έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από τον Έλληνα άσο έχοντας τις τετραπλάσιες τελικές προσπάθειες.

Τέλος, βάσει των πληροφοριών αυτών ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανέφερε ότι οι αγγλικές ομάδες είναι πρόθυμες να προσφέρουν και το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι εάν τελικά ο Γιακουμάκη αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα τότε η Φένλο να καταφέρει να πουλήσει τον Γιακουμάκη σε ακόμη μεγαλύτερο ποσό, αγγίζοντας και τα 20 εκατομμύρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ