aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝωρίς-νωρίς την έζωσαν τα φίδια

Νωρίς-νωρίς την έζωσαν τα φίδια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αν η τεσσάρα που δέχτηκε από τον ΑΠΟΕΛ (1-4) πόνεσε, η προχθεσινή από τη Δόξα (1-4) προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Μετά την απαράδεκτη εμφάνιση στο Μακάρειο και τη συντριβή από τους πράσινους της Κατωκοπιάς, μαύρα φίδια ζώνουν τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της έσπευσε να… σβήσει τη φωτιά που άναψε από την 4η αγωνιστική, δίνοντας την υπόσχεση πως θα φροντίσει να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις.

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Θουκή Θουκυδίδη και τον προπονητή Λιάσο Λουκά για να δοθούν εξηγήσεις είναι η πρώτη ενέργεια για αντιμετώπιση της κατάστασης. Επίσης, θα γίνει συνεδρία του συμβουλίου για να αποφασιστούν μέτρα με στόχο την ανάκαμψη της ομάδας.

Χρειάζεται πάντως να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη στη συνέχεια για να ελπίζει σε βαθμολογική άνοδο, αφού η εικόνα που παρουσίασε προχθές θύμισε σκορπισμένη διαδήλωση. Ομάδα δίχως ψυχή, με άμυνα-παιδική χαρά, κέντρο χαμένο στη… μετάφραση και ακίνδυνη επίθεση. Η εμφάνισή της ήταν αδιαμφισβήτητα, από τις χειρότερες που παρουσίασε ομάδα στην Α’ Κατηγορία της τρέχουσας σεζόν. Το άσχημο νέο είναι ότι ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο.

Η διοίκηση πάντως δεν ξεχνά και το επεισόδιο της προηγούμενης του αγώνα, που έθεσε τον Νταβίντε Γκράσι εκτός αποστολής. Ο Ιταλός αμυντικός προπονήθηκε χθες ατομικά, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ