aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNon stop για δύο ερυθρόλευκους

Non stop για δύο ερυθρόλευκους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας δεν βγήκαν λεπτό από τα παιχνίδια της, στις δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχουν διεξαχθούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθης ύποπτος είναι ο τερματοφύλακας. Πράγματι. Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι υπερασπίστηκε την ερυθρόλευκη εστία και στα 900 λεπτά που έχουν παιχτεί.

Με τις εμφανίσεις του, κυρίως στα τελευταία ματς, έδειξε ότι το δικαιούται, γι’ αυτό και ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα (πιθανόν στο κύπελλο, με την ΠΑΕΕΚ στις 30 Νοεμβρίου, να έρθει η ώρα του).

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που διατηρεί το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής είναι ένας δεξιός μπακ. Πρόκειται για τον Σάββα Τσαμπούρη. Ο Ελλαδίτης αμυντικός καπάρωσε τη θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας και με σταθερά καλή απόδοση, δικαιώνει το προπονητικό τιμ που τον εμπιστεύεται (πρώτα του Εουτζέν Νεαγκόε και έπειτα του Στάικου Βεργέτη).

Από εκεί και πέρα, τους ακολουθούν σε χρόνο συμμετοχής ο Ιωάννης Σκοπελίτης με 780 λεπτά, ο Νασίρ Μάατσι με 776, οι Ζοάο Τσίνα και Γκόραν Άντονιτς με 720, ο Ιβάν Τσούριουριτς με 716 και ο Ντίμιταρ Μακρίεφ με 702. Από τους Κύπριους τη μεγαλύτερη παρουσία έχει ο Ιωάννης Κούσουλος με 628 λεπτά.

OK ο Παύλου

Επανάρχισε χθες η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, μετά το διήμερο ρεπό. Ο Κούλης Παύλου επέστρεψε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Κολοκούδιας προπονήθηκε ατομικά. Ο Κύπριος επιθετικός θα δοκιμάσει σήμερα να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ