aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Νομιμοποιήσατε την εισβολή και αναγνωρίζετε το ψευδοκράτος»

«Νομιμοποιήσατε την εισβολή και αναγνωρίζετε το ψευδοκράτος»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, αλλά και τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την οποία αφαιρέθηκαν βρισιές και απρεπείς εκφράσεις:

«Αδέλφια, ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στα κιτάπια της ιστορίας. Ένα παιχνίδι, που παρά την ήττα, μας αφήνει περήφανούς για την μάγκικη παρουσία του θρύλου μας. Οι παίκτες μας, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αγωνίστηκαν μέχρι τέλους τιμώντας το έμβλημα και την χώρα μας.

Ένα μονάχα έλειπε χθες το βράδυ από το ΓΣΠ… εμείς! Η Θύρα 1 και οι χιλιάδες οπαδοί του Απόλλωνα Λεμεσού. Ζητάτε κάρτες και ταυτοποιήσεις για τους φορολογούμενους πολίτες της χώρας σας, ενώ την ίδια στιγμή αναιρείτε αυθαίρετα τον “νόμο” σας για όποιον δεν είναι Κύπριος!

Πε μας ρε Iωνά, ποιοί που τούτους που εταυτοποίησες εψές, επεράσαν τζιαι ανάψαν πυρσούς; Ξέρεις; Περάσατε χιλιάδες Γερμανούς από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Κανονικά και με το νομό!

Από πότε νομιμοποιήσατε την εισβολή και από πότε αναγνωρίζετε το ψευδοκράτος ρε προδότες; Πουλήσατε την πατρίδα μας, κλέψατε την αξιοπρέπεια μας, πήρατε τα σπίτια μας και τα λεφτά μας, μέχρι εδώ! Τα πέταλα είναι δικά μας! Η αλήθεια πονάει “κύριοι”, είστε μια παρέα, που τρώτε με δέκα μασέλες καταστρέφοντας τα πάντα!

Όσο αφορά το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Η ιστορία προστάζει νίκη πάση θυσία. Αυτή την νίκη θα την πάρουμε ήλοι μαζί, μια οικογένεια για πάρτη της Aπολλωνάρας και μόνο! Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, τον προπονητή μας, και ολόκληρη την προπονητική ομάδα. Ζητούμε όπως πάντα το αυτονόητο! Όλοι αύριο στις 18:00 κάνουμε κόλαση το Κολόσσι.

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥΣ

-ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ

Υ.Γ.: Αύριο 10/11 στο Διοικητήριο, αρχίζει ο αγώνας ενάντια στα “χρυσά” ενοίκια που ταλανίζουν την πόλη μας. Στο χώρο θα υπάρχουν αντίσκηνα για διανυκτέρευση ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Όλοι στους δρόμους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ