aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝοκ άουτ ο Οκριασβίλι, αναμονή και ανησυχία στην Ανόρθωση

Νοκ άουτ ο Οκριασβίλι, αναμονή και ανησυχία στην Ανόρθωση

Το βράδυ του Σαββάτου η Γεωργία του Οκριασβίλι αντιμετώπισε την Ιρλανδία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, αποχώρησε τραυματίας στο 79’ με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ της χώρας, ο Γεωργιανός επιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της Τρίτης (15/10) κόντρα στο Γιβραλτάρ για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άλλοι έδωσαν εκατομμύρια, ο Τιμούρ τον πήρε «δωρεάν»!

Μάλιστα, τα σχετικά δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν τον Οκριασβίλι ως «έναν εκ των αρχηγών» της Γεωργίας, γι’ αυτό και θεωρείται σημαντική απώλεια για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο νησί μας σύντομα, ενώ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Σαφώς και ο Τιμούρ Κετσπάγια… πονοκεφαλιάζει ενόψει Ομόνοιας, καθώς ο Οκριασβίλι αποτελεί σημαντικό γρανάζι για τον κόουτς της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ