aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝικητής με... περίπατο ο Σάλαϊ

Νικητής με… περίπατο ο Σάλαϊ

Ο Αττίλα Σάλαϊ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει με 1-0.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) η ψηφοφορία του Stoiximan MVP για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cytaμε αντίπαλο τη Δόξα (0-1). Ο Αττίλα Σάλαϊ ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος του αγώνα από τους φίλους της ομάδας μας με μεγάλη διαφορά καθώς δύο στους τρεις ψήφισαν τον νεαρό αμυντικό.

Ο Ούγγρος διεθνής ήταν καθοριστικός στον αγώνα συντείνοντας με τις προσπάθειες του στο να διατηρηθεί η εστία της ομάδας μας ανέπαφη ενώ βοήθησε και στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού αφού συχνά πυκνά ανεβαίνε από την αριστερή πλευρά δημιουργώντας κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Ο “The Beast” αναδείχθηκε ως κορυφαίος του αγώνα με ποσοστό 67%! Δεύτερος στη σχετική κατάταξη ακολούθησε ο Ντιέγκο Αγκίρε ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 25%. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ