aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε το... θέαμα στη «Μπάι Αρένα»!

Νίκησε το… θέαμα στη «Μπάι Αρένα»!

Μετά από ένα «γεμάτο» παιχνίδι, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βέρντερ Βρέμης ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στην «Μπάι Αρένα», στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ από τα… αποδυτήρια, αφού ο Τόπρακ έστειλε στο 4’ τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, μετά από προσπάθεια του Αλάριο με κοντινή προβολή στην προσπάθειά του να διώξει…

Η Λεβερκούζεν έδειχνε να έχει τον έλεγχο, ο Φόλαντ έχασε μια καλή ευκαιρία στο 25’, ενώ σκόραρε κι αυτός δύο λεπτά αργότερα, μετά την πρώτη προσπάθεια του Αλάριο, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ορθώς όντας οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η πρώτη αξιόλογη φάση των «πράσινων» καταγράφηκε στο 30ο λεπτό, με τον Σάρτζεντ όμως να μην μπορεί να σκοράρει ανενόχλητος, με το πλασέ του να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι… Ωστόσο, η Βέρντερ έφτασε στην ισοφάριση στο 40’, με τον Ράσιτσα να σουτάρει από τα 20 μέτρα, τη μπάλα να βρίσκει στον Ντράγκοβιτς, που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή αντί του τραυματία Μπέντερ, για να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Χραντέτσκι!

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη, όταν ο Κλάασεν σκόραρε για τρίτη φορά φέτος, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Σάρτζεντ, για να κάνει το 1-2 στο 48ο λεπτό! Ενώ έφτασαν κοντά και στην ολική επαναφορά, τέσσερα λεπτά μετά, με τον Μπιτενκούρ να αστοχεί για ελάχιστα εκατοστά και με τον Χραντέτσκι εξουδετερωμένο… Κι αφού δεν έγινε το 1-3, ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Μπάγερ, στο 58’, με τον Μπελαράμπι να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Αλάριο να σκοράρει με προβολή στο δεξί δοκάρι του Παβλένκα.

Η ψυχολογία πήγε με το μέρος των παικτών του Πέτερ Μπος και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ντράγκοβιτς έχασε την ευκαιρία να δώσει στη Λεβερκούζεν το προβάδισμα… Τελικά, το… πολυπόθητο 3-2 ήρθε, στο 71′, αλλά το γκολ του Αλάριο ακυρώθηκε -σωστά με το… γράμμα του νόμου και τη χρήση VAR, αλλά υπερβολικά βάσει της πραγματικότητας- αφού ο Αμίρι βρήκε άθελά του τη μπάλα με το χέρι στο ξεκίνημα της φάσης! Έτσι, το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και οι μεν «ασπιρίνες» έφτασαν τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη, την ώρα που η Βέρντερ σημείωσε την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία της στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η 9η αγωνιστική:

Παρασκευή 25/10
Μάιντς-Κολωνία 3-1 (21′ Μπετιούς, 57′ Κουάισον, 82′ Εζτουνάλι – 14′ Τερόντε)

Σάββατο 26/10
Μπάγερν Μονάχου-Ουνιόν Βερολίνου 2-1 (13′ Παβάρ, 53′ Λεβαντόφσκι – 86′ πεν. Πόλτερ )
Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ 2-3 (55′ Λουκεμπάκιο, 69′ Καλού – 33′ Λοκάντια, 38′ Κράμαριτς, 79′ Χέμπνερ)
Φράιμπουργκ-Λειψία 2-1 (45’+2′ Χέφλερ, 90′ Πέτερσεν – 90+2′ Κλόστερμαν)
Σάλκε-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-0
Πάντερμπορν-Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-0 (43′ Σαμπίρι, 64′ Σονλαου)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 2-2 (4′ αυτ. Τόπρακ, 58′ Αλάριο – 40′ Κλάασεν, 48′ Ράσιτσα)

Κυριακή 27/10
Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:00)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Παρασκευή 1/11
Χόφενχαϊμ-Πάντερμπορν (21:30)

Σάββατο 2/11
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Λειψία-Μάιντς
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ
Ουνιόν Βερολίνου-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Κυριακή 3/11
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Κολωνία (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ