aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε το… ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Μπράιτον και Γουλβς

Νίκησε το… ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Μπράιτον και Γουλβς

Εκπληκτικό θέαμα και τελικά ισόπαλες Μπράιτον και Γουλβς!

Οι δύο ομάδες έπειτα από ένα ματς με τρομερή διακύμανση και μεγάλες συγκινήσεις, έμειναν στο 3-3, με τους «λύκους» να χάνουν έδαφος στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν μόλις στο 13’ το προβάδισμα στο σκορ, με τον Τροσάρτ να δίνει έτοιμο γκολ για τον Κόνολι και ο τελευταίος δεν έκανε το λάθος, αφού από κοντά νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο.

Ωστόσο, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν βγήκε από το πλάνο της και αφού βρήκε σχεδόν άμεσα την ισοφάριση με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σάις στο 19’, πήραν το προβάδισμα στο 34’ με το αυτογκόλ του Μπερν, που πιάστηκε στον… ύπνο μετά την απόκρουση του γκολκίπερ της ομάδας του, Ρόμπερτ Σάντσεθ. Μάλιστα, πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, οι «λύκοι» διαμόρφωσαν και το 3-1 με την εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με το Μοπέ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 70’ με κεφαλιά του Ντανκ από εκτέλεση κόρνερ του Τροσάρ.

Μάλιστα, στην τελευταία φάση του αγώνα, η Γουλβς έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Τραορέ έκανε τη σέντρα, αλλά ο αμαρκάριστος Οτασόουι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/1

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1
(85′ Σούτσεκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα 2-1
(40′ Μαρσιάλ, 60′ πεν. Φερνάντες-58′ Τραορέ)

Σάββατο 2/1

Τότεναμ-Λιντς 3-0
(29’ πεν. Κέιν, 43’ Σον, 50’ Αντερβάιρελντ)

Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0
(4′ Σλουπ, 45+6′ Έζε)

Μπράιτον-Γουλβς 3-3
(13’ Κόνολι, 46’ πεν. Μοπέ, 70’ Ντανκ – 19’ Σάις, 34’ αυτ. Μπερν, 44’ πεν. Ρούμπεν Νέβες)

Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (22:00)

Κυριακή 3/1

Μπέρνλι-Φούλαμ (14:00)
Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 4/1

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ