aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε την Ρέντινγκ και...κέρδισε Μπάρκλεϊ - Μάουντ η Τσέλσι (vid)

Νίκησε την Ρέντινγκ και…κέρδισε Μπάρκλεϊ – Μάουντ η Τσέλσι (vid)

Ακόμα μια νίκη στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Ρέντινγκ σε μία αναμέτρηση… «ροντέο» με 4-3, έχοντας πρωταγωνιστές τους Ρος Μπάρκλεϊ, ο οποίος σκόραρε με μία… «φαουλάρα» και τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος και σκόραρε δις.

Επτά τέρματα, ένα ματς… «ροντέο», ένα πανέμορφο τέρμα απ’ τον Μπάρκλεϊ στο 23′ και μία προσωπική… «παράσταση» του Μέισον Μάουντ αποτέλεσαν τη νέα νίκη σε φιλικά προετοιμασίας για την ομάδα της Τσέλσι.

Οι «μπλε» αντιμετώπισαν σήμερα το απόγευμα (28/7) την Ρέντινγκ στο «Madejski Stadium» για το πρώτο τους φιλικό μετά την επιστροφή τους στην Αγγλία.

Στην αναμέτρηση δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν και στο 13′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0. Όμως, με μία… «φαουλάρα» του Μπάρκλεϊ στο 23′ κι ένα τέρμα του Κένεντι στο 42′ έκαναν γρήγορα την ανατροπή και το υπέρ τους 2-1.

Βέβαια, όπως ξεκίνησε το πρώτο έτσι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, με την Ρέντινγκ να σκοράρει στο 49′ κι’ αυτή την φορά να ισοφαρίζει σε 2-2. Κάπου εκεί λοιπόν, ο Μέισον Μάουντ πήρε το…«όπλο» του. Ο πιτσιρικάς με δύο τέρματα σε 57′ και 59′ έδωσε προβάδισμα στην Τσέλσι με σκορ 4-2, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την νίκη.

Στο 70′ η Ρέντινγκ μείωσε σε 4-3 με τον Μπάλντοκ αλλά το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του ματς και οι Λονδρέζοι έφυγαν νικητές απ’ την Ρέντινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ