aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε τη Γρανάδα και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου η Σεβίλλη!

Νίκησε τη Γρανάδα και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου η Σεβίλλη!

Κανένα πρόβλημα να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Γρανάδα (2-0) και να συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο της La Liga, δεν είχε η Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το σύνολο του Ζουλέν Λοπετένγκι πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 70 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι που δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα, παρέμειναν στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς και βλέπουν το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» να απομακρύνεται.

Από νωρίς και συγκριμένα στο 16′, ο Ιβάν Ράκιτιτς έβαλε σε θέση οδηγού του Ανδαλουσιάνους, με την Σεβίλλη να έχει την καθολική υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ο Λούκας Κάμπος «καθάρισε» το ματς στο 53’, με τον Σολδάδο να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής στο 90’.

Στην αναμέτρηση του Βίγκο, η Θέλτα πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στη Γρανάδα (2-1), την προσπέρασε στη βαθμολογία, ωστόσο οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη είναι ελάχιστες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42’ με τον Ιάγκο Άσπας, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με Μουρίγιο στο 61’. Το μόνο κατάφερε ο Τόρες στο 77’, ήταν να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ