aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε και τον κορονοϊό και την Γουέστ Μπρομ!

Νίκησε και τον κορονοϊό και την Γουέστ Μπρομ!

Η Νιούκαστλ επιστρέφοντας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έπειτα από δυο εβδομάδες και έχοντας μείνει και αρκετές μέρες δίχως προπονήσεις λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, έκανε δυναμικό come-back και επιβλήθηκε 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο St. James’ Park!

Οι «καρακάξες» κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα το τελευταίο διάστημα και έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους όταν ο Αλμιρόν στο 20ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης πέτυχε το ταχύτερο γκολ της σεζόν με εξαιρετικό πλασέ, με την άμυνα των «baggies» γι’ ακόμα μια φορά να είναι… αλλού γι’ αλλού.

Ο Φέρλονγκ είχε καταφέρει με ωραίο τελείωμα στο 50ο λεπτό να ισοφαρίσει για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, ωστόσο, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ, Ντουάιτ Γκέιλ, στην πρώτη του εμφάνιση για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας απουσιάσει με τραυματισμό από το καλοκαίρι, στο 82′ με τρομερή κεφαλιά κατάφερε να γράψει το τελικό 2-1 και να χαρίσει την τεράστιας σημασίας νίκη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, στη Νιούκαστλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ