aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε η Τσέλσι, σώθηκε στο 88' η Λέστερ, δεύτερο σερί τρίποντο η Γιουνάιτεντ

Νίκησε η Τσέλσι, σώθηκε στο 88′ η Λέστερ, δεύτερο σερί τρίποντο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 εκτόςέδρας της Γουέστ Μπρόμγουϊτς Άλμπιον και έδειξε ότι βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός στράικερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 56′, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νέα νίκη της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία δείχνει να ανακάμπτει.

Η Λέστερ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στόουκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αγωνιζόταν από το 28′ με παίκτη λίγοτερο, λόγω της αποβολής του Βάρντι με απευθείας κόκκινη.

Η Στόουκ προηγήθηκε με τους Μπόγιαν (39′) και Άλεν (45′). Ωστόσο, η νυν πρωταθλήτρια Αγγλίας κατάφερε να μειώσει αρχικά με τον Ουγιόα στο 74′ και να πάρει τον «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, βαθμό της ισοπαλίας, με το τέρμα του Αμαρτέι στο 88′.

Η Μίντλεσμπρο είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στη Σουόνσι, την οποία και φιλοδώρησε με 3-0. Η «Μπόρο» άνοιξε το σκορ με τον Νεγρέδο στο 18′, με τον ίδιο στο 29′ να κάνει και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντε Ρουν στο 58′. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έμεινε εκτός αποστολής της Μίντλεσμπρο.

Η Σάντερλαντ πήρε τη νίκη απέναντι στη Γουότφορντ με 1-0 με το τέρμα που σημείωσε ο Φαν Άανχολτ στο 50′ της αναμέτρησης, βάζοντας στο «σακούλι» της τρεις πολύτιμους πόντους, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Χοσέ Χολέμπας αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο με τη Γουότφορντ.

Η Γουέστ Χαμ νίκησε 1-0 τη Χαλ. τα «σφυριά» μπορεί να έπαιζαν με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας της Premier League, όμως χρειάστηκαν το εύστοχο πέναλτι του Νομπλ (76′), για να φτάσουν στη νίκη.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Τσέλσι για να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση που άνοιξε τη 17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Premier League. Το τέρμα των «μπλε» σημείωσε ο Ντιέγκο Κόστα στο 44′.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/12

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 0-1 (44′ Κόστα)

Μίντλεσμπρο – Σουόνσι 3-0 (18′, 29′ πεν. Νεγρέδο, 58′ Ντε Ρουν)

Στόουκ Σίτι – Λέστερ 2-2 (39′ Μπόγιαν, 45′ Άλεν – 74′ Ουγιόα, 88′ Αμαρτέι)

Σάντερλαντ – Γουότφορντ 1-0 (50′ Φαν Άανχολτ)

Γουέστ Χαμ – Χαλ 1-0 (76′ Νομπλ πεν.)

Γουέστ Μπρόμγουϊτς Άλμπιον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (5′, 56′ Ιμπραΐμοβιτς)

Κυριακή 18/12

Μπόρνμουθ – Σάουθαμπτον 15:30

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 18:00

Τότεναμ – Μπέρνλι 18:00

Δευτέρα 19/12

Έβερτον – Λίβερπουλ 22:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ