aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη-σκάνδαλο για Μπάγερν (video)

Νίκη-σκάνδαλο για Μπάγερν (video)

Η Χόφενχαϊμ στάθηκε γενναία στο Μόναχο, αλλά ηττήθηκε από την ισόβια πρωταθλήτρια Μπάγερν από ένα πέναλτι στο τέλος που είδε μόνο ο διαιτητής.

Η Μπάγερν έμοιαζε στριμωγμένη στα σχοινιά. Η Χόφενχαϊμ είχε ισοφαρίσει με διαγώνιο σουτ του Σάλαϊ (57’) και κάθε της κατεβασιά μύριζε γκολ. Κάπου εκεί ήρθε η φάση που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Ο Ριμπερί σε μία εξόρμηση από τα αριστερά είδε τον Νόρντβαϊντ να βουτάει σε τάκλιν, ο Γάλλος έπεσε επίτηδες πάνω του και ο διαιτητής προς γενική έκπληξη είδε πέναλτι.

Μόνο που είχε και καλύτερο. Ο Λεβαντόφσκι αστόχησε στην εκτέλεση και ο Ρόμπεν που μπήκε νωρίτερα στην μεγάλη περιοχή έκανε με πλασέ το 2-1. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR (άγνωστο γιατί δεν το έκανε στην ανατροπή) και έδωσε επανάληψη, κρίνοντας ότι αυτός που είχε μπει παράνομα πρώτος εντός περιοχής ήταν παίκτης της Χόφενχαϊμ! Ο «Λέβα» δεν αστόχησε στην νέα εκτέλεση και η Μπάγερν πήρε προβάδισμα από το πουθενά, το οποίο κράτησε ως το τέλος, με τον Ρόμπεν να αυξάνει στις καθυστερήσεις τον δείκτη του σκορ σε 3-1!

Στην πρεμιέρα του Νίκο Κόβατς στον πάγκο τους, οι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα. Έχασαν με τραυματισμό στον αστράγαλο στο πρώτο μέρος τον Κομάν και χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί βρήκαν το 1-0 με διαγώνια κεφαλιά του Τόμας Μίλερ (23’).

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν σταδιακά βρήκε το θάρρος να κοιτάξει στα μάτια την Μπάγερν, βρήκ το γκολ ισοφάρισε με τον Σάλαϊ (57’, 1-1), είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Μπίτενκουρτ, όμως η φανέλα και το όνομα της Μπάγερν πήραν από μόνα τους το ματς της πρεμιέρας με το τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ