aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη, παρά τις τάσεις… αυτοκτονίας, για τη Ρεάλ (video)

Νίκη, παρά τις τάσεις… αυτοκτονίας, για τη Ρεάλ (video)

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα και στο τέλος πανηγύρισε η Ρεάλ. Οι «μερέγχες» επέστρεψαν στις νίκες (μετά το 0-0 με Ατλέτικο και το 2-2 με Μπριζ), με το 4-2 κόντρα στη Γρανάδα για το «Μπερναμπέου» για την 8η αγωνιστική της Primera Division και παρέμειναν στην πρώτη θέση, έχοντας, πλέον 18 βαθμούς.

Αν και προηγήθηκε με 3-0 στο 61ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης αγχώθηκε πάρα πολύ μέχρι να φτάσει στο τελικό 4-2 επί της Γρανάδας και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα πάντα έμοιαζαν ιδανικά. Γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Μπενζεμά (2’, 1-0). Γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και μάλιστα παρθενικό του Εντέν Αζάρ με την λευκή φανέλα (45’, 2-0).

Πολύ ικανοποιητική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και ενθαρρυντικά μηνύματα από πολλούς παίκτες. Τρίτο γκολ από τον Μόντριτς (61’, 3-0) και κυριαρχικό πρόσωπο. Κάπου εκεί όμως η Ρεάλ Μαδρίτης «έσβησε» τις μηχανές και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά από μία ομάδα που φέτος πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της. Ο Ντάρβιν Ματσίς έδωσε ελπίδα στους φιλοξενούμενους (69’) που βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Ντουάρτε (77’) και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι, με τον Βαράν να γλιτώνει την Ρεάλ Μαδρίτης από το 3-3 στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άρχισε να παίζει με το ρολόι και τελικά λίγο πριν την λήξη ήρθε και τέταρτο γκολ. Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το τελικό 4-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και η «βασίλισσα» μπορεί πλέον να ανασαίνει κανονικά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ