aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη παρά τα προβλήματα

Νίκη παρά τα προβλήματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι καταδικασμένος σε κάθε παιχνίδι να έχει στόχο τη νίκη και το ίδιο θα επιδιώξει και το απόγευμα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Μπροστά τους οι κυανόλευκοι έχουν σε δέκα ημέρες τον τελικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν για το δύο παιχνίδια που ακολουθούν (σήμερα με Ανόρθωση και μετά με τον ΑΠΟΕΛ). Κατ’ αρχάς τους ενδιαφέρει η δεύτερη θέση, συνεπώς δεν πρόκειται να αφήσουν τους βαθμούς να τους ξεφύγουν. Και κατά δεύτερο λόγο, πρόθεσή τους, είναι να πάνε στο τελικό ορεξάτοι.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρησης, διαθέτει όμως τις λύσεις για να χτυπήσει το παιχνίδι. Ο Πίεχ λόγω καρτών θα απουσιάσει, ενώ δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού οι Κυριάκου, Γκόμες, Αγγελή, Βασιλείου, Μπεντόγια, Μακρίδης, Στυλιανού και Γκιέ Γκιέ. Τα πιο σημαντικά προβλήματα αφορούν τη θέση στο αριστερό άκρο και τη μεσαία γραμμή.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Πελαγίας και ο Σεμέδο θα είναι βασικοί. Ένα πιθανό σενάριο ενδεκάδας είναι το ακόλουθο: Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Βάλε, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σέρζιο και απέναντι ο Πελαγίας. Ο Ρομπέρζ με τον Βινίσιους θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικά δίδυμο, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι, Σεμέδο και Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα οι Πέδρο και Παπουλής. Τίποτε όμως δεν είναι σίγουρο, καθώς μπορεί να δούμε τον Πέδρο στη μεσαία γραμμή και τον Σαρδινέρο ή τον Πίττα να παίρνουν θέση βασικού. Στον Απόλλωνα δηλώνουν πώς θα κυνηγήσουν τη νίκη, για να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Παραλλήλως, ελπίζουν πως δεν θα προκύψει νέο πρόβλημα πριν από τον τελικό της 24ης Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ