aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη οκτάδας για τη Ζενίτ στο Βελιγράδι

Νίκη οκτάδας για τη Ζενίτ στο Βελιγράδι

Σπουδαία νίκη που την κρατάει εντός οκτάδας πέτυχε η Ζενίτ με 76-75 χάρη σε ένα τρίποντο του Κέβιν Πάνγκος στα 27’’ δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι Ρώσοι πλέον βρίσκονται στο 14-9 και κρατούν στα χέρια τους, την 7η θέση. Ο άσος της Ζενίτ σημείωσε 25 πόντους και ήταν μακράν ο κορυφαίος για τους νικητές. Από την άλλη μεριά, για τον Ερυθρό Αστέρα ο Λόιντ ήταν πρώτος σκόρερ με 21.

Οι Ρώσοι είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς και στο τελευταίο δίλεπτο, πήραν προβάδισμα με ένα τρίποντο του Πάνγκος με 69-72. Με το ματς στο 72-72 στα 55’’ ο Ερυθρός Αστέρας θα βρεθεί πολύ κοντά στη νίκη με τρίποντο του Νταβιντόβατς, μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο μια βολή του Πονίτκα και ένα επιθετικό ριμπάουντ έδωσαν το δικαίωμα στον Πάνγκος να δώσει με τρίποντο το προβάδισμα με 75-76 στην Ζενίτ. Ο Λόιντ σούταρε για τη νίκη στα 4’’, αλλά αστόχησε, ο Κέι Σι Ρίβερς έχασε και τις δύο βολές, αλλά οι Ρώσοι απέδρασαν με το ροζ φύλλο με το σκορ να μένει στο 75-76.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 36-48, 56-61, 75-76

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ