aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη με άρωμα Ευρώπης για τη Γουέστ Χαμ, είχε… γλάρο για Λιντς

Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τη Γουέστ Χαμ, είχε… γλάρο για Λιντς

Μεγάλες νίκες για Γουέστ Χαμ και Μπράιτον.

H ομάδα του Μόγιες επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι για τη 19η αγωνιστική της Premier League και τη… φύσηξε ευρωπαϊκός αέρας, αφού βρίσκεται στο -3 από την πέμπτη θέση, ενώ την ίδια ώρα οι «γλάροι» πετύχαιναν νίκη (με το ίδιο) για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο, κόντρα στη Λιντς.

H Γουέστ Χαμ έβαλε από νωρίς πλώρη για τη νίκη, με το γκολ του Αντόνιο να βρίσκει δίχτυα μόλις στο ένατο λεπτό και κατάφερε να προστατέψει το προβάδισμά της. Ανώτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Ογκμπόνα. Ανέβησαν στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι, πίεσαν, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Οι παίκτες της Μπράιτον κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 17’, κάνοντας τριγωνάκι που είχε αποδέκτη τον Μοπάι, έπειτα από το γύρισμα του Μακ Άλιστερ. Η ομάδα του Μαρτσέλο Μπιέλσα κινήθηκε αρκετά πιο χαμηλά από τα δικά της στάνταρ, απείλησε ελάχιστα και μοιραία δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ