aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη με ανατροπή και αγωνία για «Σίφο» (vid)

Νίκη με ανατροπή και αγωνία για «Σίφο» (vid)

Στο τελευταίο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους η Ανόρθωση κέρδισε με 2-1 την Διναμό Βράνιε με ανατροπή στο σκορ με γκολ των Μπέκα Μικελτάντζε (50’) και Σεκού Σισέ (62’). Παρά τη νίκη η Ανόρθωση έχασε στο πρώτο ημίχρονο τον Κροάτη αμυντικό, Γκόρντον Σίντεφελντ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού μόλις στο πέμπτο λεπτό.

Ο Ρόνι Λέβι, επέλεξε να αγωνιστεί με σχηματισμό 4-2-3-1 στο σημερινό φιλικό, με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Φιλγκέιρας, Χατζηπασχάλης, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Κοφί, Ιγκιεμπόρ, Βίκτορ, Ράγιος, Σισέ, Μικελτάντζε, Ντούρις.

Η «Κυρία» μόλις στο 5’ έχασε τον «Σίφο» (ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά) και θα φάνει αύριο αν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στο 18’ η Διναμό Βράνιε προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ήμιχρονο.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και μόλις στο 50’ ισοφάρισαν τον αγώνα σε 1-1. Συγκεκριμένα, ο Μπέκα στο 50′ έκανε την κατά μέτωπο επίθεση έδωσε την πάσα στον Ράγιος και αυτός με διαγώνιο σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των Σέρβων.

Στην συνέχεια, η Ανόρθωση συνέχισε να πιέζει και μάλιστα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Σεκού Σίσε. Στο 62’ ο Ράγιος ήταν έκανε την επέλαση, η μπάλα έφθασε με περίεργο τρόπο στον Σισέ και αυτός με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Διναμό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της «Κυρίας».

*Ως αλλαγή πέρασαν οι Σωτηρίου, Κατσιαράβα και Οικονομίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ