aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη με ανατροπή από αέρος η Μονακό

Νίκη με ανατροπή από αέρος η Μονακό

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που προϊδεάζει για ένα ακόμα πιο ποιοτικό γαλλικό πρωτάθλημα, η κάτοχος του τίτλου Μονακό, έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση της Τουλούζ που προηγήθηκε δύο φορές, με 3-2. Σκόρερς για την πρωταθλήτρια οι Τζέμερσον, Φαλκάο και Γκλικ. Οι Μακάς και Ντελόρ τα γκολ της Τουλούζ. Χτύπησε και αντικαταστάθηκε περίπου στο 75’ ο Εμπαπέ.

Η Τουλούζ ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις το παιχνίδι και ύστερα από την πρώτη ευκαιρία του Εμπαπέ στο 5ο λεπτό, ήταν εκείνη που με μια έξοχη κομπίνα από κόρνερ, που έφερε τον Ντελόρ να κάνει πάσα με το στήθος προς τα μπρος για τον Μακάς άνοιξε το σκορ. Η εξέλιξη αυτή άγχωσε τη Μονακό που έφερε το ματς στα ίσια κι αυτή από κόρνερ με κεφαλιά του Τζέμερσον ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζοάο Μουτίνιο στο 28’.

Στην επανάληψη περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο με το πρώτο μέρος η Τουλούζ χτύπησε ξανά με τον Ντουρμάζ να κλέβει την μπάλα να κόβει από αριστερά στον Ντελόρ και αυτός από το όριο της περιοχής με δεξί σουτ στο 53’ έγραψε το 1-2. Πέντε λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ συνεργάστηκε με τον Βραζιλιάνο Ζορζ και ο 20χρονος αριστερός μπακ έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Φαλκάο που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Όπως σε πολλά ματς πέρσι, ο Πολωνός στόπερ Καμίλ Γκλικ έδωσε τη νίκη στην Μονακό, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στο 70ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Μονακό-Τουλούζ 3-2 (28΄ Τζέμερσον, 58΄ Φαλκάο, 70΄ Γκλικ – 6΄ Μασάς, 53΄ Ντελόρ)

Παρί Σεν Ζερμέν-Αμιέν 5/8

Λιόν-Στρασμπούρ 5/8

Τρουά-Ρεν 5/8

Μετς-Γκινγκάμπ 5/8

Μονπελιέ-Καέν 5/8

Σεντ Ετιέν-Νις 5/8

Λιλ-Ναντ 6/8

Ανζέ-Μπορντό 6/8

Μαρσέιγ-Ντιζόν 6/8

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ