aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη... ηρεμίας για Ατλέτικο! (video)

Νίκη… ηρεμίας για Ατλέτικο! (video)

Η Ατλέτικο ξέσπασε στη Λας Πάλμας, επικράτησε 3-0 στη Μαδρίτη βάζοντας έτσι τέλος στη… γκρίνια που υπήρξε έπειτα από τις διαδοχικές γκέλες. O εύκολος αποκλεισμός από τη Σεβίλλη στο κύπελλο, αλλά και οι γκέλες με Εσπανιόλ, Χιρόνα είχαν σκορπίσει την απογοήτευση στις τάξεις των Μαδριλένων. Οι Ισπανοί άρχισαν την προπονητολογία και η γκρίνια προς το πρόσωπο του Σιμεόνε ήταν έντονη. Ωστόσο, η Ατλέτικο αντέδρασε, επικράτησε 3-0 της Λας Πάλμας, κι έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στα πρώτα 25 λεπτά είχαν τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, Γκάμπι και Τόρες έστειλαν τη μπάλα άουτ, ενώ στο 25ο λεπτό το πλασέ του Γκριζμάν σταμάτησε στο δεξί δοκάρι! Η Λας Πάλμας έγινε πιο σφιχτή στα μετόπισθεν και κατάφερε για μια ώρα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Ομως μια υπέροχη ασίστ του Χουανφράν στο 61′ άλλαξε το σκηνικό, μιας και ο Γκριζμάν με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, η άμυνα έγινε πιο χαλαρή και το πλήρωσε…Στο 73′ ο Γάλλος έκλεψε, η ανάπτυξη ήταν εξαιρετική και από την πάσα του Κορέα ο Τόρες σημείωσε το 2-0! Στο 88ο λεπτό ήρθε και το τρίτο τέρμα για την Ατλέτικο, ο Καράσκο έφυγε στον αιφνιδιασμό, μοίρασε ιδανικό στον Παρτέι που διαμόρφωσε το 3-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ