aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη για Λάτσιο, σφαλιάρα για Νάπολι

Νίκη για Λάτσιο, σφαλιάρα για Νάπολι

Η Σαμπντόρια αποδείχθηκε πιο… σκληρή για τα δόντια της Νάπολι από ότι οι Λάτσιο και Μίλαν, με τον Γάλλο (δανεικό από την Ρόμα) επιθετικό Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ να «χτυπάει» δις στο πρώτο ημίχρονο (11′, 32′) του αγώνα της Γένοβας, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα για την συντριβή των φιλόδοξων «Παρτενοπέι» όταν ανοίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε ο αγέραστος Φάμπιο Κουαλιαρέλα, σκοράροντας στο 75ο λεπτό.

Νίκες για Λάτσιο, Κάλιαρι, οκτώ γκολ στο Σασουόλο!

Η Λάτσιο δυσκολεύθηκε αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της μαχητικής Φροζινόνε στην Ρώμη, χάρη στο τέρμα του Λουίς Αλμπέρτο στο 49ο λεπτό. Μεγάλο διπλό για την Κάλιαρι επί της Αταλάντα, 1-0 με τον Νικολό Μπαρέλα να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 0-0 «κόλλησαν» Κιέβο & Έμπολι στην Βερόνα. Στο πιο απολαυστικό για τους ποδοσφαιρόφιλους παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, η Σασουόλο νίκησε με το εντυπωσιακό 5-3 την Τζένοα (34′ Μπόατενγκ, 38′ Λιρόλα, 41′ Μπαμπακάρ, 45′ αυτ. Σπόλι, 62′ Φεράρι – 27’/83′ Πιάτεκ, 70′ Πάντεφ). Ο προγραμματισμένος για τις 21.30 αγώνας Τορίνο – ΣΠΑΛ διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω καταρρακτώδους βροχής και στο ημίχρονο το 0-0 παραμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ