aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη για αναρρίχηση...

Νίκη για αναρρίχηση…

Όπως έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο 2019, έτσι θέλει να τις ανοίξει στο 2020 η Νέα Σαλαμίνα. Δηλαδή με νίκη. Υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος» (19:00) και ξέρει ότι με την κατάκτηση του τρίποντου θα απομακρυνθεί μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ θα παραμείνει κοντά στον μεγάλο στόχο που είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα. Εξάλλου, το ανέφερε και ο προπονητής του στο τελευταίο νικηφόρο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Βλέπουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω», ήταν η ατάκα του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Ρέινολντς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω κίτρινων καρτών. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης τεχνικός, οι πλείστες θέσεις είναι γνωστές και τα κύρια ερωτηματικά αφορούν στη μεσαία γραμμή (ένας εκ των Φαρσάντ Νουρ και Σάσα Μαριάνοβιτς θα είναι παρτενέρ του Ιωάννη Κωστή) και στις θέσεις των εξτρέμ (Τζέι Σίμπσον, Τόνια Τίσντελ ή Ελουντού).

Τις άλλες θέσεις θα πάρουν οι «συνήθεις ύποπτοι». Δηλαδή, ο Κίσσας κάτω από τα δοκάρια, οι Φουστάρ, Λαμπό, Χριστοφόρου στο κέντρο της άμυνας, οι Σαν Ρομάν και Κορέια στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο και στα «φτερά» της επίθεσης τα δεδομένα είναι όπως τα προαναφέραμε, ενώ στην κορυφή θα παίξει και πάλι ο ανεβασμένος Κίνγκσλεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ