aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNike και EA ανησυχούν για τους ισχυρισμούς εναντίον του Ρονάλντο για το βιασμό

Nike και EA ανησυχούν για τους ισχυρισμούς εναντίον του Ρονάλντο για το βιασμό

Η Nike και η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών Electronic Arts δήλωσαν ότι ανησυχούν για ισχυρισμούς βιασμού εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 33χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, αρνήθηκε την Τρίτη καταγγελίες βιασμού εναντίον του από μια γυναίκα που άσκησε δίωξη στο δικαστήριο της Νεβάδα.

«Ανησυχούμε βαθύτατα από τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την κατάσταση», δήλωσε η Νike στο Associated Press.

Η Nike συνεργάστηκε με τον Ρονάλντο από το 2003 και το 2016 ανακοίνωσε μια συμφωνία για όλη τη ζωή του, με αντίτιμο που θα μπορούσε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η Electronic Arts παρουσίασε τον Ρονάλντο στο εξώφυλλο της σειράς FIFA της EA Sports για δύο χρόνια. «Έχουμε δει την σχετική έκθεση που περιγράφει τους ισχυρισμούς εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της EA στο Reuters. «Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση, καθώς θέλουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που να συμβαδίζει με τις αξίες της EA», ανέφερε η εταιρεία.

Η Κάθριν Μαγιόργκα μήνυσε τον Ρονάλντο σε περιφερειακό δικαστήριο στη Νεβάδα, ισχυριζόμενη ότι τη βίασε το 2009 σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

Ο παίκτης είπε ότι η συνείδησή του είναι καθαρή και ότι περιμένει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας. «Σίγουρα αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Θεωρώ τον βιασμό ένα αδίστακτο έγκλημα, σε αντίθεση με ό, τι είμαι και πιστεύω. Δεν θα τροφοδοτήσω το θέαμα των μέσων ενημέρωσης. Θα περιμένω με ανυπομονησία την έκβαση των ερευνών», έγραψε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους στο Twitter.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει τους τελευταίους μήνες τον εξαιρετικό επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του, που εκτιμάται από όλους στη Γιουβέντους. Τα γεγονότα που φέρονται ότι χρονολογούνται πριν από σχεδόν 10 χρόνια δεν αλλάζουν αυτή τη γνώμη, η οποία μοιράζεται οποιοσδήποτε έρχεται σε επαφή με αυτόν τον μεγάλο πρωταθλητή», ανέφερε με την σειρά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ