aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝεότερο με Λέβι: Στέλνουν μήνυμα στην Ανόρθωση

Νεότερο με Λέβι: Στέλνουν μήνυμα στην Ανόρθωση

Ο Ρόνι Λέβι απολαμβάνει διακοπές στην Αμερική. Στην Ανόρθωση διαβεβαιώνουν ότι ο Ισραηλινός προπονητής αποχωρώντας από την Κύπρο με το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας δεν ανέφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν για πιθανότητα συνεργασίας του με την Εθνική Ισραήλ παραπέμποντας, μάλιστα, στις δηλώσεις του Ισραηλινού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ όταν απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό.

Διαβάστε επίσης: Δεν είπε το παραμικρό στη διοίκηση ο Λέβι

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ κάνουν καθημερινά αναφορά στην επιθυμία της Ομοσπονδίας του Ισραήλ για πρόσληψη του Ρόνι Λέβι με τις νεότερες πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι την ερχόμενη βδομάδα θα σταλεί επιστολή στην Ανόρθωση για την έναρξη των επαφών με τον Ισραηλινό προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ματ για Ντούρις;

Όπως σημειώνουν οι Ισραηλινοί, το ίδιο θα πράξουν και με την Χάποελ Χάιφα, καθώς δεύτερο υποψήφιος προπονητής είναι ο Νιρ Κλίνγκερ, υπογραμμίζοντας ότι ο Λέβι είναι το πρώτο φαβορί.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν οι Ισραηλινοί θα αρχίσουν όντως κύκλο επαφών με τον Ρόνι Λέβι και κατά πόσο ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα ενδώσει και θα αφήσει την «Κυρία», με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Σαφώς και για να γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν το επιθυμεί ο Λέβι θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά η ομάδα της Αμμοχώστου. Τονίζουμε πως στο συμβόλαιο του Λέβι δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποχώρησης, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ του Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ