aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέοι «Χ»αμένοι βαθμοί για τη Νις

Νέοι «Χ»αμένοι βαθμοί για τη Νις

Η Νις περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος κι αυτό… φαίνεται στο γήπεδο. Η ομάδα από τη Νίκαια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στην έδρα της Μπαστιά, με την ομάδα της Κορσικής να παραχωρεί ισοπαλία με 1-1 στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Στον πάγκο και στα 90 λεπτά για τη Νις ο Τάσος Δώνης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 17ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Ονιάνγκ, βάζοντας το πρώτο τέρμα του με την Μπαστιά στο πρωτάθλημα. Η Νις πίεσε στη συνέχεια του αγώνα και λίγα λεπτά αργότερα, στο 33ο λεπτό, ο Σουκέ, μετά την πάσα του Τσιπριέν κατάφερε να ισοφαρίσει κα να δώσει ώθηση στην ομάδα του Λούσιαν Φαβρ.

Οι Νικαιώτες πίεσαν στη συνέχεια, με Πλεά και Μπαλοτέλι, όμως το γκολ δεν ήρθε και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τη Νις να κινδυνεύει να «γρεμιστεί» από την κορυφή, εφόσον η Μονακό κερδίσει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ