aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέο τεστ από τον ΠΑΟΚ - Ευκαιρίες και δοκιμές από τον Λουτσέσκου

Νέο τεστ από τον ΠΑΟΚ – Ευκαιρίες και δοκιμές από τον Λουτσέσκου

Μετά την Ασντοντ η ΑΕ Λεμεσού. Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα (18:30 – bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr, Novasports Start) στο «Τσίρειο» το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές και στο ματς αυτό με το πρώτο του μέλημα να δει τα στοιχεία τα οποία δουλεύει στις προπονήσεις στην τακτική να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε δύο ενδεκάδες. Η πρώτη, την οποία ενδεχομένως να δούμε να ξεκινά στο σημερινό ματς, αποτελούταν από τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η δεύτερη ενδεκάδα από τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νάσμπεργκ, Κάργα, Βιερίνια, Φιλίπε, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ και Τόμας.

Στο σημερινό ματς δεν θα αγωνιστούν, για διαφορετικούς λόγους, οι Μιχαηλίδης, Σελιμάι, Λύρατζης και Ντάντας, ο οποίος σήμερα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ