aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο συμβόλαιο στον Καντέ η Λέστερ

Νέο συμβόλαιο στον Καντέ η Λέστερ

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές είναι έτοιμη να δώσει στον Καντέ η Λέστερ προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στο « King Power Stadium».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» οι «αλεπούδες» έκαναν αρχική πρόταση στον Γάλλο χαφ 5.4 εκατ. ευρώ ετησίως, ώστε να προτιμήσει την νυν ομάδα του από την Τσέλσι, αλλά ο 25χρονος την απέρριψε. Έτσι η Λέστερ έχει στα σκαριά νέα πρόταση, η οποία θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στην ομάδα.

Επιθυμία του προπονητή της Λέστερ – Κλαούντιο Ρανιέρι – είναι να παραμείνουν στις «αλεπούδες» και τα τρία της μεγάλα αστέρα (Τζέιμι Βάρντι, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ενγκολό Καντέ) έστω για μια ακόμα σεζόν, για να δουν αν μπορούν να κάνουν το ακατόρθωτο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο 25χρονος Γάλλος είναι στόχος αρκετών ομάδων σε όλο τον κόσμο, με τις Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Σανγκάη SIPG να είναι οι τρεις πιθανότεροι προορισμοί αν αποφασίσει να αποχωρίσει από την αγγλική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ