aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο συμβόλαιο σε Σανέ προτείνει η Σίτι

Νέο συμβόλαιο σε Σανέ προτείνει η Σίτι

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο βρίσκονται η Μάντσεστερ Σίτι και ο Λερόι Σανέ. Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει το 2021 και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στην Αγγλία, πάρα το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Στα μισά της περασμένης σεζόν οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία. Όμως, η επιδείνωση των σχέσεων του παίκτη με τον προπονητή του, σε συνδυασμό με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής δυσκόλεψαν τις συζητήσεις.

Σύμφωνα με τη «Standard», οι «πολίτες» απαιτούν τουλάχιστον 140 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν πλησίασε αυτό το ποσό σε καμία πρότασή της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο 23χρονος εξτρέμ αναρρώνει από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού, όμως η ομάδα του Νίκο Κόβατς ετοιμάζει νέα πρόταση που θα την καταθέσει τον Ιανουάριο. Η διοίκηση της Μπάγερν θεωρεί τον Λερόι Σανέ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη των Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί που αποχώρησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ