aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο συμβόλαιο για Μπονούτσι ετοιμάζει η Γιουβέντους

Νέο συμβόλαιο για Μπονούτσι ετοιμάζει η Γιουβέντους

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα καλοβλέπει την πιθανότητα να φέρει τον Λεονάρντο Μπονούτσι στο Νησί, αλλά οι ιθύνοντες της Γιουβέντους σκέφτονται πολύ σοβαρά την περίπτωση να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον κρατήσουν στο Τορίνο.

Σύμφωνα με το «gazzettaworld», οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να προτείνουν καινούριο συμβόλαιο στον Ιταλό αμυντικό που θα του αποφέρει έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η κίνηση αυτή στοχεύει να διώξει μακριά τον πειρασμό που δημιουργείται στο μυαλό του παίκτη, σχετικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση του στο «Etihad Stadium».

Ο δυναμικός στόπερ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας της «γηραιάς κυρίας», κάτι που σημαίνει πως μια πρόταση επέκτασης συμβολαίου θα είναι δύσκολο να απορριφθεί από μέρους του. Η διοίκηση της Γιουβέντους σκοπεύει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου, μια εξέλιξη που μπορεί να είναι καθοριστική για την παραμονή του στην Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ