aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο «σπίτι» για την Ατλέτικο

Νέο «σπίτι» για την Ατλέτικο

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέτσο, επιβεβαίωσε ότι το νέο γήπεδο των «ροχιμπλάνκος» θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα από την έναρξη της σεζόν 2017/18.

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά τον νέο σπίτι των Μαδριλένων, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο παγκοσμίως με φωτισμό LED, στην περιοχή La Peineta, όπου το παλιό Στάδιο αλλάζει χωριτικότητα και θα φτάσει τις 70.000, για να υποδεχτεί τη νέα της ένοικο, λίγο έξω από την ισπανική πρωτεύουσα.

«Το γήπεδο θα είναι πραγματικότητα του χρόνου. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και το δημαρχείο, ώστε την ερχόμενη σεζόν να υπάρχουν νέα φώτα, θέσεις πάρκινγκ, εστιατόρια, μετρό και κάθε τι άλλο. Έχουμε λύσει το θέμα με τα φώτα αλλά όχι αυτό με το όνομα. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα λέγεται το γήπεδο», ήταν τα λόγια του Κερέτσο.

Τα σχέδια για τη νέα έδρα της Ατλέτικο αρχικά ανακοινώθηκαν το 2009 αλλά υπέστησαν ορισμένες καθυστερήσεις λόγω διαφωνιών των τοπικών αρχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ