aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο όνομα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Νέο όνομα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Στον αέρα είναι το μέλλον του Λουΐς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα, μετά την καταστροφική ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0, για το Champions League. Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα των ΜΜΕ ο Ισπανός προπονητής είναι δεδομένο πως θ’ αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Καταλανούς, αφού εκτός από το κακό αποτέλεσμα, που αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα, γίνεται λόγος και για κακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Η διάσημη ομάδα της Καταλονίας δεν διανύει καλύτερες στιγμές της. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, όταν φύγει ο Λουΐς Ενρίκε, οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Χόρχε Σαμπάολι βρίσκονται στη λίστα του προέδρου Μπαρτομέου, που θα συναντηθεί με τον τεχνικό γραμματέα της ομάδας Ρόμπερτ Φερντάντες για να συζητήσουν το μέλλον της θέσης του προπονητή. Να σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του με τους Βάσκους.

Πάντως νέες πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση της «Μπάρτσα» να εξετάζει και την περίπτωση του Λοράν Μπλαν, ο οποίος είναι άνεργος από το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ήταν από το 2013 μέχρι το 2016. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή ανθρώπων των Καταλανών με τον Γάλλο τεχνικό, ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις του. Ο Μπλαν έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής της φανέλα της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 1996-97 και δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα ως προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ